İSTANBUL / ŞİLE - Şile Borsa İstanbul Halk Eğitimi Merkezi

Şile Borsa İstanbul Halk Eğitimi Merkezi

Çavuş Mah. Üsküdar Cad. No 121 34980 Şile / İSTANBUL
Vizyon
Modern bir binada nitelikli bir kadroyla Şile ilçesinde her yaşta ve her seviyedeki insanımızın mesleki, sosyal ve kültürel yönden gereksinimi karşılamak; övgüyle söz edilen bir kurum olarak, her vatandaşın beklentisini çözebilecek duruma gelmek.
Misyon
Milli Eğitim Bakanlığı Yaygın Eğitim Yönetmeliği gereğince, çevre faktörlerini dikkate alarak kursiyerlerin; ilgi ve ihtiyaçları doğrultusunda üretime yönelik; ailesine ve ülke ekonomisine katkı sağlayıcı; sosyal, kültürel ve mesleki kurslarla eğitim ihtiyaçlarının karşılanması.
Başarılar
Balıkesir Gönen Güreş Turnuvasında; Şile İMKB Halk Eğitimi Merkezi öğrencilerimizden, 66 kg Ozan ÖZÇELİK 1´inci, 66 kg Mehmet ÖZÇELİK 3´üncü, 53 kg Rasim GÜLER 3´üncü olmuştur.
Ulaşım
İETT: 139 HAREM-ŞİLE, 139A HAREM-ŞİLE-AĞVA, 139T TEPEÜSTÜ-ŞİLE otobüsleriyle sağlanmaktadır.
İSTANBUL - ŞİLE
İl merkezine 60 km. uzaklıktadır. İlçe merkezinde bulunmaktadır.